Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nemohu volit levicovou stranu, která v minulém období podrážela nohy živnostníkům a která nechce odejít z EU.

0 0
možnosti
MR

Problém je hlavně na naší straně tzv. východního bloku. EU nemá vlastně protiváhu a je de facto vítězem duálního soupeření jež ke konci bylo hodně sociální. 

Ve vlastním státě nejsme schopni vytvořit občanskou společnost a jen jdeme cestou přizpůsobování režimu a vykopávání šancí.

Bohužel to je stigma většiny posttotalitních společností a je to horší tam kdy byla společnost cíleně připravena o své nosné jádro.

Proč vlastně nejsme schopni v době internetu a komunikace a občanské společnosti vytvořit protiváhu EU, spolek zemí,  nějakou platformu ?

Takto necháme vlastně "kralovat" dinosaury z duální minulosti Evropy.

Dokud se nevytvoří protiváha Bruselu a nemůžeme to čekat ani od našich politiků, tak  nás bude dusit současná dinosauří systém EU.

1 0
možnosti
BT

ODS ? no neberte si to osobně mladý muži ale jelikož jsem tuto stranu volil zcela pravidelně ale pak už se na to co předváděla nedalo dívat,  tak vás ne

jen tak na okraj, výběr témat co jste tu napsal je líbivý, brblaly osloví ale už jen pro něj zase:  vás ne

0 0
možnosti
JM

To je fajn,že ODS chce jako obvykle řešit to nedůležité.

Co takhle skutečné problémy Evropy ... islamizace,energetika,degradace půdy....

4 0
možnosti
LM

Problém je v tom, že ODS už mě tolikrát zklamala tím co hlásá a tím jak to potom dělá jinak např. právě vzhledem k EU, že se jen těžko budu vracet zpátky i když to zní rozumně.

3 0
možnosti
MK

Byrokraty, kteří vymýšlí nesmysly jen proto, aby vykázali činnost nesnáším; takže vcelku souhlas. Je ale mnohem větší téma, o kterém se nemluví - islamizace Evropy. Pokud neexistuje žádný jiný dokument než je korán, je nezbytné islám v Evropě zakázat. Islám je neslučitelný s demokracií, což tvrdí i sami muslimové ( viz učitelé v Rakousku vyznávající islám vyjádřili v anonymní anketě požadavek, že je potřeba změnit státní zřízení). Úměrně rychlosti narůstání muslimské populace budou tyto hlasy sílit a v některých zemích už je pět minut po dvanácté.

6 0
možnosti
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 0
možnosti
VL

To je opravdu zajímavé, jak tito lidé, kteří si klidně chleba namaží máslem/nemáslem a budou pít rum/nerum, po kterém je bude bolet hlava, touží sedět v Evropském parlamentu a brát dlouhé peníze. Tak minerály jsou podle Vás zdravé, ano? Všechny? Víte vůbec, mladý muži, o čem mluvíte?

1 0
možnosti
LM

kde se v článku přesně píše, že všechny minerály jsou zdravé:

1 0
možnosti
MP

Vymyšlené nesmysly jsou neuvěřitelné. Myslel jsem si, že zázraky se dějí jen u Ježíše nebo v Rusku...;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1098x
Jakub Stárek, zastupitel z Prahy 6 za ODS. Ex-kandidát do Evropského parlamentu a životní optimista.

www.facebook.com/jakub.starek
cz.linkedin.com/pub/jakub-stárek/90/863/864/
https://twitter.com/starek82

Seznam rubrik