Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Dokud si budeme do čela pouštět soudruhy, dnes by se dalo moderně říci altruismem provoněné "sociálníky", budeme mít problémy ve všech resortech našeho hospodářství a nové generace budou opět válčit. Tito lidé totiž nerozumí přirozenému životu a nepřejí si svobodu. Vedou lidi k druhému rovnějšímu kolektivismem nadupanému šťastnějšímu posmrtnému životu.

0 0
možnosti
PK

Na golfová hřiště nebo když zlikvidují sousedního podnikatele v oboru - určitě. U takových silnic bych to viděl opačně. Musí se ale krást a podvádět tak akorát, ne příliš.

0 2
možnosti
MP

Bodejt by zemědělství neupadalo, když třeba Poláci dostávají víc a Němci ještě víc. Dotace podporují korupci, a nezaměstnanost a zbytečně všechno zdražují. Čeští zemědělci se bez dotací obejdou, nebudou-li je dostávat ostatní. Teprve pak bychom poznali, jak je výhodné české zemědělství- kvalitní a čerstvé potraviny. A i česnek by nebyl tak předražený.

2 0
možnosti
PK

Pokud vím, tak teď už budou dostávat všichni stejně z Unie a rozdíly vzniknou jen když národní státy přisypou různě. Podle toho kolik mají nebo kolik chtějí. Budovat něco za pochodu, kdy máte výrazný rozdíl v ocenění práce, půdy je obtížné a určitým anomaliím se nevyhnete. K tomu česneku - měli jsme doma výborný španělský a i český. Ten španělský stál polovic. Spíš si myslím, že produkujeme při nízké produktivitě a ještě všichni od výrobce po trhovce chtějí rychle zbohatnout. Proto taky stál i přes dvě stovky, teď už ceny klesly.

0 0
možnosti
JC

Napište to Velebovi, který už 20 let skuhrá na TV jak naše zemědělství upadá a brzy zkrachuje, když nedostane víc peněz. Ať zejména vysvětlí, že dosud nezkrachovalo a na polích se pěstuje zejména řepka. To je asi ta ukázka péče o krajinu.

2 0
možnosti
PK

Tak ona asi dočasně "nese" nebo se pěstuje třeba kukuřice, kterou Helmuti rádi a prý slušně zaplatí. Zato třeba brambory stojí 25x víc než za mého mládí a mraky jich dovážíme a i naše kvalita stojí za zdrávas královno.

0 0
možnosti
JH

tak to Vam pekne kecali......zvirata jsou oznacena, takze by kontrola velmi lehce zjistila, ze nejsou Vase.......spis jste se mel optat na evidenci nasi, to bohate staci i bez EU....takova pakarna, buzerace a byrokracie se hned tak nevidi.....vypada to, ze stat chce stuj co stuj znicit drobne zemedelce.....nechte si to povykladat, to Vam polezou oci z dulku....

2 0
možnosti
JM

Ten problém je hlavně v naší mentalitě,ošidit,přečůrat - v USA by to nejspíš hned několik lidí udalo.  K harmonickému rozvoji velkých území to asi bez nějakých podpor nejde.

To je ten rozdíl mezi brutálním archeokapitalismem a dlouhodobě udržitelným rozvojem.

Dnes už nejsou na planetě místa ,která můžeme v klidu zdevastovat a posunout se vedle s tím ,že příroda je za 200let opraví a my tam budem drancovat znovu.

0 0
možnosti
MP

Čím větší firma, město či společnost, tím hůře je kontrolovatelná. Proto EU s 761 úředníky, 27 státy, statisíci měst a obcí se nedá kontrolovat. A právě to je nádherná příležitost k rozkrádání a podvodům!

3 0
možnosti
JC

EU nelze napravit.

Z EU je třeba vystoupit.

7 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1098x
Jakub Stárek, zastupitel z Prahy 6 za ODS. Ex-kandidát do Evropského parlamentu a životní optimista.

www.facebook.com/jakub.starek
cz.linkedin.com/pub/jakub-stárek/90/863/864/
https://twitter.com/starek82

Seznam rubrik