Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^  Přečetla jsem si příběh, který napsal Váš otec, moc pěkný. Chlapec, který sázel (správněji sel) břízy, asi procházel i mojí krajinou. Protože se dívám od počítače z okna a těch bříz napočítávám dvanáct - jsou to urostlé krasavice, některé vysoké jako pětipatrový dům, a už brzy se zazelenají... Tak věřím, že dokud budu žít a koukat z tohoto okna, budu každý duben vždy koukat i na tyhle břízy a vždy čekat, až se zazelenají... je to znamení, že končí předjaří a začíná skutečné jaro R^

0 0
možnosti

Taktez rajcata, jsou z Mexika, krocan a kukurice ze Severni Ameriky, zito, psenice, pivo, zustane vubec neco?

0 0
možnosti
Foto

Ale kdepak. Euro-hloupost je dnes legitimací stejně, jako dříve rudá knížka. Privilegium.

1 0
možnosti
Foto

A furt jo ti naši "vyvolení voli" nechápou a horlivě přitakávají každé další eurozhovadilosti

1 0
možnosti

A to se ještě najdou jedinci, kteří stále zesměšňují RVHP. Tato Rada vzájemné hospodářské pomoci byla z mého pohledu celkem užitečná /např. - dohodly se třeba typy integrovaných obvodů, které se vyrávěly v jedné zemi, jinde se zase vyráběly jiné typy/. Ale takové ****, co vymýšlejí v EU, opravdu nikoho nenapadly !!

4 1
možnosti
Foto

Nesmysl. Byla zcela absurdní, neefektivní, neekonomická, politicky řízená z ústředí v Moskvě. Neplácejte nesmysly.

1 1
možnosti
Foto

Napadá mě pouze jedna rostlina, která by se u nás měla vyhubit - Bolševník. Ale jinak jsem proti zákazům rostlin a živočichů. Začne to kácením v parcích, lesích, pak na zahradách, a nakonec budou kontrolovat i květináče, které mám doma na skříni. Vlastnit jednu Begónii se bude trestat víc než držení heroinu...

2 2
možnosti

Pane Rohan, bolševník léčí AIDS!!! I určité druh plevelů mají svůj význam v přírodě, třeba léčivý!

0 0
možnosti

EU dokonce sepsala s USA smlouvu, že k nám smí vozit potraviny. Vtip je v tom, že v USA nemají žádné hygienické normy na potraviny a že v této smlouvě je zákaz farmářských trhů!!! Jde o tvrdý byznys. Salámovou metodou dosáhnout toho, aby po celém  světě se prodávaly jen americké potraviny!!!

3 0
možnosti
Foto

Ale i v USA mají na potraviny normy. Jen podstatně měkčí, než zde. Ale souhlasím, že jde jen o tvrdý byznys, ale odehraný nikoliv na otevřeném hřišti, ale v kabinách bafuňářů.

1 0
možnosti
Foto

V EU žije cca 7 milionů jedinců živočišného druhu, který není v Evropě původní. Ale nesmí se o něm mluvit, natož psát, natož kriticky. Bude  snad i tento druh navržen k vymýcení?

7 0
možnosti

EU je nám čím dál tím nebezpečnější. Ty šílenosti, které na nás chrlí a po nás vynucuje, už nejsou jen hloupostmi pro zasmání, jako rozměry jablek či křivost banánů - jde o čím dál tím zavážnější zásahy do ekonomiky a proti naší svobodě občanské i národní.

5 1
možnosti
Foto

Hlavně proti svobodnému rozhodování. I ve věcech malicherných. EU už vůbec neanalyzuje ekonomiku, jen řídí cokoliv na základě neznalosti a socialistických dogmat. 

Centrálně plánovaná komunistická ekonomika v zádi řízená savětskym sajuzom byla trapně primitivní proti tomu, co dnes ordinuje EU. Direktivy, zákazy, příkazy bez možnosti se vzepřít, a nejvíce dotace, které jsou tak lákavé.

Být premiérem, okamžitě zakážu čerpání evropských dotací. Kdo zná a četl F. Bastiata, ví, o čem mluvím. To, co je vidět a to, co vidět není.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1098x
Jakub Stárek, zastupitel z Prahy 6 za ODS. Ex-kandidát do Evropského parlamentu a životní optimista.

www.facebook.com/jakub.starek
cz.linkedin.com/pub/jakub-stárek/90/863/864/
https://twitter.com/starek82

Seznam rubrik